Sancaktepe maçıyla birlikte zorlu bir periyota başlayacak Yılport Samsunspor, yarın akşam rakibini ağırladıktan sonra 30 Ekim Çarşamba günü Gümüşhane ile deplasmanda Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçına çıkacak. Burada tur mücadelesi verecek olan Kırmızı-Beyazlılar, ardından 3 Kasım Pazar günü Zonguldak Kömürspor'a konuk olacak. Karşılaşmanın oynanacağı şehirlere gitmek için karayolunu kullanmak zorunda kalan Samsunspor'u maçlar dışında uzun yolculuklar da zorlayacak. 

Şanssızlığı da yenecek

Geçtiğimiz sezonda rakibiyle aynı grupta yer alan Yılport Samsunspor, İstanbul temsilcisine iki maçtada mağlup olmuştu. Bu sezon rakibini mağlup ederek, Sancaktepe karşısındaki şansızlığını da sona erdirmek isteyen Kırmızı-Beyazlılar, geçen sezon rakibine gol atmayı başaramazken, kalesinde 4 gol görmüştü. Samsunspor evindeki karşılaşmayı 3-0, deplasmandaki maçı ise 1-0 kaybetmişti.

Sancaktepe mesaisi sürüyor

Yılport Samsunspor, Sancaktepe Futbol Kulübü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün sabah saatlerinde Nuri Asan Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde saat 10.30’da gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleri ve 5’e 2 çalışmasının devamında dar alanda çift kale maçın ardından son buldu. İdmana, hafif sakatlığı bulunan Furkan Köse katılmadı.