Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli Belediyesi tarafından tüm maliyetleri karşılanarak Kabazlı Mahallesinde yapımı tamamlanan Uluslararası Trap ve Skeet Atış Poligonu’nda Avcılar ve Atıcılar Derneği üyeleriyle birlikte incelemelerde bulunup, trap atışı yaptı.

Türkiye’nin 7. büyük Ege Bölgesinin ise 2. büyük atış poligonunu avcılar ile birlikte gezen Başkan Kayda, uluslararası yarışmalara ev sahipliği yapacak olan tesisin Salihli’ye, Avcılar ve Atıcılar Dernek üyelerine hayırlı olmasını diledi. Başkan Kayda, "Uluslararası standartlara sahip olan atış poligonu, Salihli’de bin 800 üyesi bulunan dernek üyelerine ve düzenlenecek olan uluslararası yarışmalara ev sahipliği yapacak. Salihlimizin tanıtımına önemli katkılar sağlayacak olan atış poligonumuz Avcılar ve Atıcılar Derneğimiz ile ilçemize hayırlı olsun" dedi.

Başkan Kayda, atış poligonunda yetkililerden bilgi alarak trap ve skeet atışı yaptı. Başkan Kayda’nın atış poligonu ziyaretine Salihli Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Hasan Demir ile üyeler eşlik etti.