Kütahya’nın Dumlupınar ilçesindeki şehitliği ziyaret eden kaymakamlar, Afrin harekatında görev yapan Mehmetçikler için dua etti.

Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik’i makamında ziyaret eden Dumlupınar Kaymakamı Osman Sayılır, Aslanapa Kaymakamı Yunus Emre Şahin, Domaniç Kaymakamı Tufan Bağır Gilan, Hisarcık Kaymakamı Tuncay Karataş ve Pazarlar Kaymakamı Gürsel Temurci burada yaptıkları toplantıda Afrin operasyonu ve ilçelerde var olan sorunları değerlendirdiler. Daha sonra Dumlupınar Kaymakamı Osman Sayılır’ın davetiyle Dumlupınar Şehitliği’ni ziyaret ettiler. 6 ilçe kaymakamı şehitlik ziyaretinde dualar okuyup hem şehitler için, hem de Afrin operasyonunda görev yapan askerlerimiz için dua etti.

Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik, yaptığı açıklamada, ’’Kaymakam arkadaşlarımızla birlikte ordumuzun operasyonda olduğu bu dönemde Şehitlik ziyareti yaptık. Şehitlerimiz ve Afrin operasyonunda görev yapan askerlerimiz için dua ettik. Türk ordusu kendi yerli silahları ile düzenlediği bu operasyonda destan yazmaktadır. Kara birliklerimiz ve hava birliklerimiz dünyanın sayılı ordularının bile yapamadığı mücadeleyi yapmaktadır. Rabbim yar ve yardımcıları olsun’’ diye konuştu. (YD-EFE)