Eşme Şehitalibey İlkokulunun kurumsal olarak yürüttüğü "Oyuncağımı Paylaşıyorum" projesi kapsamında sınıfların kendi arasında toplamış olduğu oyuncaklar öğrencilere teslim edildi

Eşme Şehitalibey İlkokulunun kurumsal olarak yürüttüğü 2/A sınıfı öğrencileri ile birlikte, Okul Müdürü Taner Özmen, Müdür Yardımcısı Melek Erdem, Okul Rehber Öğretmeni Senem Budak ve 2/A sını Öğretmeni Ahmet Aybakan’ın katılımıyla Ağabey Köyü İ.O. Anasınıfı, Karaahmetli Köyü İ.O. Anasınıfı ve Yeşilkavak Köyü İ.O. Anasınıfı ziyaret edilerek 2/A sınıfının kendi arasında toplamış olduğu oyuncaklar öğrencilere teslim edildi. Yine Saraycık İ.O. Anasınıfını da ziyaret edilerek öğrencilere Şehitalibey İ.O. öğrencileri tarafından toplanan oyuncakların hediye edilmesi planlanıyor.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Şehitalibey İ.O. 2/A Sınıfı Öğretmeni Ahmet Aybakan; ’’ Oyuncağımı Paylaşıyorum ’’ projesini çocuklarımızın birbirleriyle dostluk, sevgi, kardeşlik bağlarının kuvvetlenmesi amacı ve paylaşma duygusunun önemini anlatmak gerçekleştirdik. Çocuklarımızın gelişimi için ellerimizden gelenin en iyisini yapmaya hazır olduğunu belirten Aybakan, hayat paylaşmakla güzelleşir diyerek sözlerine son verdi.