CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (DÖSİAD) konuğu oldu.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) içerisinde bulunan VİB Otel’de gerçekleştirilen etkinliğe, Ahmet Kumbul’un yanı sıra İl Yönetim Kurulu üyeleri ve DÖSİAD üyeleri katıldı. DÖSİAD’ın çalışmaları hakkında Kumbul ve il yönetimine bilgi veren Başkan Gültekin Gencer, Türkiye’nin önemli bir seçim sürecine girdiğini hatırlatarak Kumbul’a yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Kumbul ise yaptığı konuşmada 2019 seçimlerinde Antalya’da ve Türkiye’de seçimleri kazanmak istediklerini söyledi.

Kumbul, ‘’Ticaret ve sanayi anlamında Döşemealtı, Antalya’nın kalbi. Sizlere teşekkür ediyorum. Antalya ekonomisi tarım ve turizme bağlı. Bu noktada dışarıyla ilişkiler çok kıymetli’’ dedi.

"Böcek, başkanlığı istiyor"

2019 seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkan adayının nasıl belirleneceğinin sorulması üzerine Başkan Kumbul, “Muhittin Böcek, aday olmak istiyor. 4 dönemdir Konyaaltı’da başarılı işler yapıyor ve seviliyor. İsmi geçen diğer arkadaşlarımız da kıymetli ve Antalya’nın sorunlarını bilen isimler. Hangisi aday olursa olsun Büyükşehir’i kazanacağız. Mevcut yönetimden daha iyi yöneteceğimize de inanıyorum. Aday belirleme konusunda henüz erken. Genel Başkanımız ile görüştük. Öncelikli olarak CHP’nin bir önceki seçimde kazanamadığı ilçelerde adaylarımızı belirleyeceğiz, sonra Büyükşehir Belediye Başkan adayımızı ve son olarak şu an CHP’li olan belediyelerin adaylarını belirleyeceğiz. Anketler yapacağız. Bunun sonuçlarına göre karar vereceğiz. Şu an belli olan bir aday yok’’ şeklinde konuştu.

Etkinlik, Başkan Gencer’in Başkan Kumbul’a plaket vermesi ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.