Olay, saat 19.30’da Antalya'nın Kepez ilçesi Kuzeyyaka Mahallesi 2507 sokak üzerindeki Gizem Apartmanı’nda gerçekleşti. Henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı kısa süre önce mahkemelik olan kapı komşuları Güler ve Hayrettin Yıldırım çiftiyle R.Ü. apartman girişinde karşılaşırken, apartmanın bahçesini süpüren Güler ve Hayrettin Yıldırım çiftinin kendisine bakarak güldüğünü iddia eden R.Ü. duruma sinirlenerek, çiftle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiiyle  R.Ü., ruhsatsız olduğu öne sürülen tabancasıyla Yıldırım çiftine 5 el ateş açtı. Kurşunların isabet ettiği çiftin çığlıkları üzerine yardıma gelen apartman sakinleri olayı 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

GÖZALTINA ALINDI

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık görevlileri ilk müdahalelerini yaptıkları yaralı çifti hastaneye götürürken polis ekipleriyse şüpheli R.Ü.’yü gözaltına aldı. R.Ü., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

‘BENİ DE TEHDİT ETTİ’

Yaralı çiftin tedavisi sürerken olayı gören apartman sakini Sermin Meta'nın, kendisinin de R.Ü. tarafından tehdit edildiğini iddia etti. Yıldırım çiftinin gülmesiyle olayın yaşandığını söyleyen Sermin Meta, “Güler ve Hayrettin Yıldırım gerçekten çok iyi insanlardı. Burada bir anda ‘Neden gülüyorsun?’ diyerek tartıştığı komşularımıza ateş etti. Beni de tehdit etti ‘Senin de suyun ısındı’ dedi. Çok korktum” ifadelerini kullandı.