Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Başkan Çelik, vergi haftasını kutlayarak verginin önemini vurguladı.

Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı ve vergi dairesi müdürleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile bir süre görüştü. Vergi Dairesi Başkanı Günçavdı, Başkan Çelik’in yakasına Vergi Haftası Kokartı taktı. Vergi Haftası nedeniyle yaptıkları çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundan Ahmet Günçavdı, “Amacımız ülkemizin temel kaynağı olan vergilerle ilgili bilgilendirmede bulunmak. Vergilerini düzenli ödeyenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de gerek Ankara’da hükümetin yaptığı harcamaların, gerekse de belediyelerin yaptıkları harcamaların ana kaynağının vergiler olduğunu söyledi. Son 15 senedir toplanan vergilerin vatandaşa döndüğünden herkesin emin olduğunu ifade eden Başkan Çelik, “Bu nedenle de herkes seve seve vergisini veriyor. Kayseri’de zaten tahakkuk oranı oldukça yüksek seviyede. Bizler de toplanan vergileri her alanda hizmet olarak vatandaşlarımıza döndürüyoruz” diye konuştu.