Samsunspor Haber - Spor Toto 1. Lig'in 24. haftasında Samsunspor, bugün saat 15.30'da Balıkesirspor Baltok'un konuğu olacak. Balıkesir Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmayı Adana bölgesi hakemlerinden Zorbay Küçük yönetecek. Maçın canlı yayını ise beIN Sports Max 2'den naklen verilecek.

KAZANMAK İÇİN GİTTİLER
Samsunsporlu futbolcular bugünkü karşılaşmaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Hem taraftarını ve camiayı sevindirmek hem de yenilgisizlik serisini devam ettirmek isteyen Kırmızı Beyazlılar, maçtan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

BALIKESİR'LE 12. RANDEVU
Bugün Balıkesir'de karşılaşacak olan 2 takım daha önce 11 kez resmi müsabakalara karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Samsunspor ve Balıkesirspor 5 kez sahadan galip ayrılırken, tek maç beraberlikle sonuçlandı.

HİÇ KAZANAMADIK
Samsunspor, daha önce Balıkesir ile deplasmanda oynadığı 5 karşılaşmanın hiç birinde sahadan 3 puanla ayrılamadı. Kırmızı Beyazlılar bu maçların 4'ünden mağlubiyetle ayrılırken tek karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Samsunspor bugün şeytanın bacağını kırıp zorlu deplasmandan 3 puan çıkarmak istiyor.

MUHTEMEL 11'LER 

BALIKESİRSPOR: Andrija Vukovic, Uğur Aygören, Bülent Cevahir, Oğuzhan Çapar, Cüneyt Köz, Cumali Bişi, Furkan Çil, Nizamettin Çalışkan, Burak Çalık, Otoo, Abdülkadir Özgen 

SAMSUNSPOR: Furkan Köse, Ercan Yazıcı, Erkam Reşmen, Ahmet Burak Solakel, Ahmet Cebe, Kenan Karışık, Çağrı Ortakaya, Enes İslam İlkin, Ufuk Budak, Göksu Türkdoğan,  Muhammet Beşir

Haber: Ali BİROL