2017 yılını da başarıyla tamamlayan Palandöken Belediyesi, Nisan ayı meclis toplantısında 2017 yılı Faaliyet Raporunu görüştü. Oturumda oylamaya sunulan 2017 yılı Faaliyet Raporu oy birliğiyle kabul edildi.

Belediye Başkanlığının bir yıllık faaliyet raporuyla ilgili meclis üyelerine bilgi veren Meclis 1. Başkan Vekili H. Reşat Tuzcuay, grup sözcülerinin faaliyet raporuyla ilgili görüşlerini aldı.

Kanun gereği faaliyet raporu oturumunu yöneten Meclis Üyesi ve Meclis 1. Başkan Vekili Tuzcuay, Palandöken Belediyesi’nin sosyal belediyecilik alanında yaptığı hizmetleri hatırlatarak, kırsal ve merkezde hizmet kalitesini arttırdıklarını vurguladı.

Palandöken Belediyesi olarak ilçede ciddi peyzaj uygulaması yaptıklarını belirten Meclis Başkan Vekili Tuzcuay, ”İlçenin çehresini değiştirmek için özellikle fizik yatırımlara çok önem verildi. Bugün içinde bulunduğumuz hizmet binası, ilçe emniyet müdürlüğü, Nikah Sarayı, ikinci kültür merkezi gibi devasa yatırımlara hep birlikte imza attık. Köy mahallelerimizin tamamına konukevi (taziye evi) , çocuk oyun alanları ile birlikte yolları kilit taş yapıldı. Yine ilçemize 9 yılda 82 adet park yapıldığı gibi vatandaşlarımızın ayak bastığı yerlere asfalt serildi. Belediye’mizin tüm birimleri aldıkları talimat gereği tek bir vücut olarak bu ilçeye hizmet etmek için canla başla çalıştılar. Emeği geçenlere meclis olarak teşekkür ediyoruz. Ayrıca değerli mesai arkadaşlarım 2017 yılı faaliyet raporumuz kapsamlı bir şekilde sizlere sunmuş olduk. Bu raporu hazırlayan arkadaşlara ayrıca teşekkür ederiz” dedi

9 yıllık Palandöken Belediye Başkanlığı görev süresi içinde meclis üyeleriyle uyum içinde çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkan Orhan Bulutlar, Palandöken adına alınacak yeni kararlarda da aynı uyumun devam etmesini diledi.

2017 yılı faaliyet raporunun tüm meclisin faaliyet raporu olduğunu vurgulayan Başkan Bulutlar, "9 yıldır meclisle bir bütünüz. Meclis üyelerimize, personelimize ve Palandöken halkına bize gösterdikleri güvenden dolayı minnettarım. Bu uyumun bundan sonrada devam edeceğine inanıyorum. Enerji ve sinerjimizi halkımızdan ve meclisimizden alıyoruz" dedi.