Alınan bilgilere göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi'nde irtibatlı oldukları kişilere uyuşturucu madde satışı yaptığı bilgisi alınan M.T. ve F.A. adlı kişilerle ilgili olarak yaptıkları çalışmalar neticesinde, şüpheli şahısların irtibatlı oldukları Kadıköy Mahallesi'ndeki bir evde arama yaptı.

1070,36 GRAM BONZAİ

Yapılan aramada 1070,36 gram bonzai, Kadıköy Mahallesi'ndeki bir evde yapılan aramada, 44 adet kilitli poşet içerisinde satışa hazır 407,88 gram bonzai, sentetik kannabinoid maddesi, 1 poşet içerisinde toplu vaziyette 183 gram bonzai maddesi olmak üzere toplam 590,88 gram bonzai bulunurken, Anadolu Mahallesi'ndeki bir evde yaptıkları aramada da 20 gram bonzai ele geçirildiği öğrenildi. 

4 KİŞİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan M.T., F.A. ve müşterek hareket ettikleri tespit edilen E.T., F.K. ve E.T. adlı kişiler de 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan gözaltına alındı. Polisteki sorguları biten 5 kişi 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilirken, nöbetçi mahkemeye ifade veren F.A., F.K., M.T. ve E.T. mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. E.T. ise mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.