Havaların ısınmasıyla Büyük Şehir Parkında başlatılan sabah sporu aktivitesine Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Erol Mutlu Bakır, şehirdeki bütün kadınların davetli olduğunu söyledi.

Kırıkkale Belediyesinde gelenekselleşen ‘Halk Günü’ etkinliğinin 192.’si düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte belediye yöneticileri şehir halkının problemlerini dinledi ve yetkili amirlerle birlikte çözümler üretilmesi noktasında kararlar alındı. Problemleri dinlenen vatandaşlar, yöneticilere memnuniyetlerini aktardılar.

Toplantıda katılımcıların ve kentte yaşayan tüm vatandaşların Regaip Kandillerini kutlayan Belediye Başkan Yardımcısı Erol Mutlu Bakır, “Belediyemiz sosyal anlamda şehir halkının yanında olmaya devam ediyor. Bu sene, 2017 yılında Kırıkkaleli hemşehrilerimizin hizmetine açılan şehrin en büyük parkı olan Büyük Şehir Parkında Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’nın talimatı ile kadınlara özel spor etkinliğimiz başladı. Spor etkinliği antrenörler eşliğinde hafta içi 08.30-10.30 saatleri arasında yapılıyor, kadınlarımız spor etkinliğine yoğun ilgi gösteriyorlar. Bizler şehirdeki tüm kadınları bu spor aktivitesine davet ediyoruz” şeklinde konuştu.