Banazlı süt üreticileri ve toptancıları, Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek için ürettikleri ve topladıkları sütün parasını Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacak.

Kampanya kapsamında 15 gün boyunca toplayacakları sütün parasını Mehmetçik Vakfına bağışlayacağını açıklayan süt toplama esnafına Banazlı süt üreticileri çiftçilerimizde büyük destek veriyor.

Sadece bugün toplanan sütün miktarının 27 ton olduğunu belirten Banazlı üreticiler toplanan sütün bedelini önümüzdeki günlerde Mehmetçik Vakfının hesabıma yatıracaklarını ve dekontlarını bağış yapan tüm üreticilere ulaştıracaklarını ifade ettiler.

Organizasyon ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Zafer Arpacı; "Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla Banaz İlçemizde üretim yapan çiftçilerimizden toplanan sütler yine İlçemizdeki süt toplayan firmalarımız öncülüğünde Mehmetçik Vakfına bağışlanmaktadır. Arkadaşlarımız toplanan sütün bedelini Mehmetçik Vakfının hesaplarına yatıracaklar. Türkiye, terörle kararlı bir şekilde mücadele edeceğini Zeytin Dalı Operasyonu ile Afrin’den tüm dünyaya ilan etmiştir. Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Mehmetçiğimizin sağ salim görevlerini tamamlayarak ülkelerine dönmelerini nasip etsin. Zeytin Dalı Operasyonunda şehit olan şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Mehmetçik Vakfıda şehadete ulaşan kahramanlarımızın yakınlarına ve Silahlı Kuvvetlerimize verdiği destekle gönlümüzde apayrı bir yere sahiptir. İlçemiz vatanına ve askerine olan sevgisini böyle anlamlı bir kampanya ile bir daha göstermiştir. Böyle anlamlı bir kampanyayı düzenleyen ve destek olan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.