Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Kadınlar Komisyonunda görev değişikliği oldu. Başkanlığa Nilgün Serim seçildi.

Yapılan seçimde EBS Kayseri 1 Nolu Şube Kadınlar Komisyonu Başkanı seçilen Nilgün Serim, "Kadın idarecilerimiz ve işyeri temsilcilerimizle tanışma ve istişare toplantısı, gençlik ve kadın komisyonuna tahsis edilen sendikamız binası 1. kattaki merkezimizde yaptık. 4 bin 500 civarında kadın üyemiz bulunmaktadır. Kadın üyelerimizin sosyal etkinlik, kişisel gelişim, mesleki donanım taleplerine yönelik çok önemli çalışmaları bir bir hayata geçirmeye çalışacağız" dedi.

Serim, "Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanımız Aydın Kalkan ve yönetim kurulunun bize tam destek vermelerinden dolayı onlara teşekkür ediyorum. Bayanlar olarak zaten çocuklarımızın gelişimi için çalışıyoruz, sosyal hayatta daha etkin olmak istiyoruz, bayan hassasiyetinin sosyal hayata yansıması için eğitimci bayan arkadaşlarımızı harekete geçmeye davet ediyoruz.” ifadesinde bulundu.

Değişen EBS Kayseri 1 Nolu Şube Kadınlar Komisyonu şu isimlerden oluştu. Başkanı Nilgün Serim, Başkan Vekili Ayşe Taşçı, Başkan Yardımcıları Zekiye Taşar, Zehra Alacahan, Nihan Altınok, Nimet Özcan Kayan ve Zeynep Betül Özmen.