Adıyaman’ın Samsat Doğanca İlkokulu öğrencileri terör örgütü PKK/KCK tarafından şehit edilen Eren Bülbül’ün ailesine harçlıklarını gönderdi.

Anadolu Eksen Sendikası İl Başkanı ve Samsat Doğanca İlkokulu öğretmeni olan Cafer Alpaslan Göçer, Trabzon’un Maçka ilçesinde şehit edilen Eren Bülbül’ün kabrini ve ailesini ziyaret etti. Eren Bülbül’ün ailesinin maddi durumunun iyi olmadığını gözlemleyen Cafer Alparslan Göçer, okula geldiğinde durumu öğrencileriyle paylaştı. Öğrenciler ise harçlıklarını Eren Bülbül’ün ailesine gönderme kararı aldı.

Öğrenciler kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını bir araya getirerek, Eren Bülbül’ün ailesine göndermek üzere öğretmenlerine teslim etti.

Anadolu Eksen Sendikası İl Başkanı ve Samsat Doğanca İlkokulu öğretmeni olan Cafer Alpaslan Göçer, “2017-2018 eğitim-öğretim yılının ara tatilinde Trabzon’un Maçka ilçesinin köyünde yaşayan yüreği yaralı Eren Bülbül’ün ailesini ziyaret ettim. Eren Bülbül’ün kabrini ziyaret ettim. Eren Bülbül’ün ailesinin maddi durumlarının biraz yetersiz olduğu gözümden kaçmadı. Ben de ne yapılabilir diye düşündüm. Adıyaman’a döndüğümde öğrencilerimle bu durumu paylaştım. Onlar da tereddüt etmeden öğretmenim kumbaralarımızdaki paraları gönderelim dedi. Ben de arkadaşlarımdan, çocuklardan ve kendi imkanımla bir şeyler toplayıp yollamak istedim. Şehitler ölmez vatan bölünmez. Her şehidin geride bıraktığı fert bu milletin ortak paydası olan ve bakmakla yükümlü olduğu birer emanetidir. Tüm şehit anne ve babalarının hürmetle ellerinden öpüyorum” dedi.