Samsun Medya Grubu ekibi olarak vatandaşlara "Vezirköprü İlçesi'nde kaybolan minik Ecrin'in cesedinin bulunmasıyla ilgili ne düşünüyorsunuz?" diye sorduk. Samsunlular, bu tür olayların toplumun kanayan yarası olduğunu söyledi. 

İşte aldığımız yanıtlar: 

ÇOK ÜZÜCÜ BİR DURUM 
Berna ADIM: Kesinlikle çok üzücü bir durum. Ben gerçekten çok üzüldüm. Bizim gibi toplumlarda böyle şeylerle karşılaşıldığında daha fazla üzücü oluyor. İnşallah bir şekilde önlemler alınabilir ve sonrası da inşallah güzel olur. 

DUYARLI OLUNMALI
Halit Kıvanç SEKVAN: Çok üzgünüz. İnşallah çocuğun başına tahmin ettiğimiz olaylar gelmemiştir ve inşallah toplumda kötü örnek olarak kalmaz. Ayrıca inşallah böyle şeyler toplumumuzda yaygınlaşmaz. Çocuklarımız bu toplumda büyüyor. Yarın kimin başına ne geleceği belli değil. Onun için herkesin duyarlı olması gerekiyor. Allah ailesine sabır versin. 

TÜYLER ÜRPERTİCİ
Hüseyin DEMİR: Vahim ve tüyler ürpertici bir durum. Ben konuşmaya bir şey bulamıyorum. Bu vakanın insanlıkla bir alakası yok. İnanılmaz üzgünüm. Allah kimseyi böyle sınamasın. 

KANAYAN YARA 
Fatih ULUSOY: Toplum olarak kanayan yara durumundayız. İçimiz, vicdanımız el vermiyor ama umarım çocuğun başına gelenler ailesinden kaynaklanmıyordur. İnsanlığın bu kadar kötü duruma geldiğini düşünmek istemiyorum. İnsanların daha duyarlı ve eğitimli olması gerekiyor. Biz de çocuk yetiştiriyoruz ve sürekli peşlerindeyiz. Medyada minik Ecrin'i izlediğimizde çok üzülüyoruz. Allah sabır versin. 

KİMSEYE GÜVEN KALMADI 
Şerif TÜRK: Çocuğa yapılanların aynısını ben de onlara yaparım. Onları keserim. Böyle bir şey olur mu? Çok yanlış bir şey. Düşündükçe tüylerim diken gibi oluyor. Artık aileler çocuklarını daha iyi korumalı. Kimseye güven kalmadı. 

İNSANLAR HER ŞEYİ YAPAR 
Recep ŞAHİN: Allah ailesine sabır versin. Biz de çocuğa tam olarak ne oldu bilmiyoruz ve merak ediyoruz. Aile içinde çelişkili ifadeler olduğunu duydum. İnsanlar her şeyi yapabiliyor. Maalesef o yüzden ben herkesten her şeyi bekliyorum. 

ALLAH BELASINI VERSİN 
Sevim GÖKREM: İnsanoğluna çok acıyorum. Artık herkes vahşileşmiş. Biz çocuklarımızın peşine koşuyoruz. Ecrin'in başına gelenleri kim yaptı bilmiyorum ama amcadan şüpheleniliyor. Konuşurken sanki mükemmel ama piyasaya çıktığında göreceğiz. Vicdansızların Allah cezasını, belasını versin. Onlar yaşamasınlar.  

BU NASIL BİR VAHŞET?
Sevilay ŞAHİNKAYA: Bir buçuk yaşındaki çocuğu kaçırıp nasıl paramparça ediyorlar anlayamıyorum. Bu nasıl bir vahşet? Nasıl bir vicdansızlık? Söylenecek bir şey yok. Özellikle çocuklara ve kadınlara bu tür olaylarla ilgili çok caydırıcı cezalar uygulanmalı. Cinayet deniliyor, istismar deniliyor ve geçiliyor. Nasıl caydırılır bilmiyorum ama artık bir yolu bulunmalı.  

HERKES DİKKAT ETMELİ 
Sabiha KALFA: Biraz önce Ecrin olayını izledim ve şimdi televizyonu kapattım çıktım. Anne ve amcadan şüpheleniyorum ama ne olduğunu bilemiyorum. 1 buçuk yaşındaki çocuk dışarıya salınır mı? Hatta 5-6 yaşlarındaki çocuklar bile tek başına dışarıya gönderilmez. Gerçekten söylenecek bir şey yok. Ben çok üzülüyorum. Herkes bu devirde çocuklarına dikkat etmeli. 

İNSANLIĞA SIĞAR MI?
Sevim YETKİN: Çok kötü bir şey. Bu yapılanlar insanlığa sığar mı? Hiç olmayacak bir şey oldu. İnşallah sorumluları bulunur ve her türlü en ağır cezaları çeker. Herkesi çok üzdüler. 

Hande ONAT - Uğur ATICI