Mersin Büyükşehir Belediyesi, ’Kalite Yönetim Sistemleri ve Kurumsal Mükemmellik Çalışmaları’ kapsamında, ’EFQM Mükemmellik Modeli’ni rehber alarak çalışanlarına sertifikalı liderlik eğitimi veriyor.

Büyükşehir Belediyesi ‘2018 yılı Hizmetiçi Eğitim Programı’ kapsamında stratejik amaç ve hedeflerini gerçekleştirmeye yönelik olarak vatandaş, toplum ve çalışan memnuniyet düzeylerinin arttırılması için çalışanlarına yönelik liderlik akademisi oluşturarak, liderlik eğitimi veriyor.

Mersin Üniversitesi işbirliği içerisinde, Mersin Üniversitesi Yenişehir Kampusu Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Toplantı Salonu’nda başlayan liderlik eğitiminde çalışanlar, 56 saatlik bir eğitim alacaklar. Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet kalitesini yükseltecek olan eğitimler, hem vatandaşların memnuniyetini hem de çalışanların performanslarını arttıracak.

13 Nisan tarihine kadar sürecek eğitimlerde ’Etkili Toplantı Yönetimi’, ’Finansal Analiz Teknikleri’, ’Zaman Yönetimi’, ’Değişim Liderliği’, ’Yöneticiler İçin Kişisel İmaj Yönetimi’, ’İş Hayatında Stres Yönetimi’, ’Veriye Dayalı Karar Alma ve Etki Analizi’, ’Takım Yönetimi’ ve ’Diksiyon ve Etkili İletişim Ustalığı’ gibi konularda eğitim verilecek.

3 hafta sürecek liderlik akademisinde çalışanlar, Mersin Üniversitesi akademisyenlerinden eğitim alacak. Eğitim sonunda değerlendirme sınavına giren personellerden başarılı olanlara ‘Liderlik Akademisi-2 Eğitim Programı Sertifikası’ verilecek.