Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, İlçe'nin gelişimi için her kesimle birlikte ortaklaşa çalışmalar yapacaklarını söyledi. İlçedeki bazı sıkıntıların giderilmesi için çalışmalar yapacaklarını belirten Şahiner, en kısa zamanda projelerini hayata geçireceklerini bildirdi.

SORUMLULUKLARIMIZIN BİLİNCİNDEYİZ

Sungurlu’nun her kesimiyle Sungurlu’yu geliştireceklerini ve vatandaşların verdiği emaneti iyi değerlendireceklerini belirten Şahiner, marka şehir haline geleceklerini söyledi. Şahiner, “Sungurlulu vatandaşlarımızın, 30 Mart seçimleri ile birlikte sırtımıza yüklediği bu görevi inşallah en iyi şekilde yapacağız. Ateşten bir gömleğe talip olduğumuzun farkındayız ancak Allah’ın izniyle bu yükün altından rahatlıkla kalkacağız. Vatandaşlarımızın güveni için gece-gündüz demeden var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

SUNGURLU’YU GELİŞTİRECEĞİZ

Sungurlu halkının kendisine gösterdikleri güven için teşekkür eden Başkan Şahiner, “Seçimler artık geride kaldı. Bundan sonraki süreçte güzel Sungurlumuzu hep birlikte yönetecek ve büyüteceğiz. Sungurlu’nun sorumluluk alanı büyüdü ancak, biz bu zorlukların üstesinden rahatlıkla gelebilecek bilgi birikimine ve Güce sahibiz. Seçimlerin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” şeklinde konuştu.