Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçeyi adeta karış karış dolaşıp vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Bir yandan temel belediyecilik diğer yandan sosyal belediyecilik çalışmalarını yürüten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, rutin hale getirdiği mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geliyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, eşi Ayşe Ekinci, AK Parti Eyyübiye ilçe kadın ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte Şıhmaksut, Selçuklu ve Direkli Mahallelerinde temaslarda bulundu. Şıhmaksut Mahalle Muhtarı İsmail Çiftçi, Selçuklu Mahalle Muhtarı Cengiz Yıldız ve Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop ile görüşen Ekinci, aileleri de ziyaret ederek, ihtiyaçlarının giderilmesi için ilgili birimlere talimat verdi.

Ziyaretlerle ilgili bir değerlendirmede bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ”Mahalle gezilerimizde vatandaşlarımızla bir arada olmayı sürdürüyoruz. Bu ziyaretlerimizde çat kapı yapıp vatandaşlarımızın evlerine misafir oluyoruz. İlçe teşkilatından arkadaşlar, mahalle muhtarlarımız ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünden ekiple birlikte gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımızın sıkıntılarını çözmeye çalışıyoruz. Sosyal belediyecilik anlamında insanlarımızın bu taleplerini karşılamak bizleri mutlu ediyor ve diğer çalışmalar için motive ediyor. Eyyübiye Belediyesi olarak yürüttüğümüz sosyal belediyecilik çalışmaları hız kesmeden devam edecek. Sosyal Yardım Müdürlüğümüzün şimdiye kadar ziyaret ettiği yaklaşık 50 bin ev var. Bundan sonraki süreçte de ulaşılmayan insanımız kalmayacak şekilde bu ziyaretlerimiz devam edecek“ dedi.

Şıhmaksut Mahalle Muhtarı Ahmet Çiftçi ise, "Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye bu tarz ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hasta ve yardıma muhtaç insanları gözetiyor, bundan dolayı tekrar teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.