Yeşilyurt Belediyesi hizmet içi eğitim kapsamında yeni yürürlüğe giren Kanunlar hakkında birim müdürlerine ve çalışanlarına seminer düzenledi.
Yeşilyurt Belediyesi halka daha kaliteli daha verimli ve daha hızlı ve aynı zamanda bilinçli hizmet verebilme adına personeline eğitim vermeye davam ediyor. Defterdarlık Uzmanı Murat Tunç tarafından verilen eğitimde Gerçekleştirme ve Harcırah Kanunu hakkında personele bilgi verildi.
MAŞTİ Karşısında Belediye hizmet binasında gerçekleşen ve Yeşilyurt Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği eğitime Yeşilyurt Belediyesi birim müdürleri ve gerçekleştirme memurları katıldı.
Yeşilyurt halkına kaliteli ve standartların üzerinde hizmet verebilmeyi hedeflediklerini söyleyen Yeşilyurt Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Halit Adıyamanlı, "Yeşilyurt Belediyesi olarak eğitim birinci önceliğimizdir. Bu çerçevede personelimize çeşitli eğitimler verdik. Bundan sonrada ara vermeden personelimize farklı alanlarda eğitim vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.