Denizli ve Antalya’da polis telsizleriyle çelik kasa, ev ve otomobilden ve bir restorandan alkol hırsızlığına karışan üç kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, İncilipınar Mahallesi’nde bir işyerinden çelik kasa hırsızlığı yaşanması üzerine çalışma başlattı. Hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri tespit edilen 3 şüphelinin, Antalya’da bir evden ve otomobilden hırsızlık olayına karıştıkları ve Denizli Kervansaray Mahallesi’ndeki bir restorandan çok miktarda alkollü içki çaldıkları belirlendi.

Denizli ve Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan operasyonda şüpheliler F.E, G.S. ve S.Ç. yakalandı. Şüphelilerden S.Ç.’nin sahte kimlik kullandığı, cezaevi firarisi olduğu ve 16 dosyadan 20 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı belirlendi. Şüphelilerin kullandıkları araçta yapılan aramada polis telsizleri, biber gazları, dürbün, kilit açmaya yarayan özel aparatlar ve çalmış oldukları içkiler ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar adli mercilere sevk edildi.