Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Halil Akgül, “Cumhur İttifakı millet aklı Salıpazarı’nda gümbür gümbür geliyoruz. İlçemizde en güzel hizmetleri vermek için bir araya geldik. Allah’ın izniyle bunu en iyi şekilde yapacağımıza, yürekten inanıyoruz” diye konuştu.

'MHP İLE KENETLENDİK'
Yaklaşan seçimlerin önemine dikkat çeken Başkan Akgül, “Önümüzde bir yerel seçim var. İnşallah birlik ve beraberliğimizi güçlendirirsek hem liderlerimizin işini kolaylaştırır hem de devletimizin milletimizin bekasını sağlamış oluruz. AK Parti ve MHP teşkilatları olarak birbirimize kenetlendik. Birlik ve beraberlik içerisinde başarıya koşacağımıza inanıyoruz” dedi.

'EN YÜKSEK OYU ALACAĞIZ'
Cumhur İttifakı Ak Parti Adayı Akgül 31 Mart’ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler seçimleri öncesi vatandaşlara bu ittifakın önemini anlattıkları  belirterek şunları söyle devam etti:

“Cumhur İttifakının adayları olarak bir yola çıktık. Allah yolumuzu hayırlı eylesin. Bundan sonra ortak programlar yaparak halkımız ile buluşacağız. Cumhur İttifakı olarak en yüksek oyu alıp uyum içerisinde çalışarak halkımıza en güzel hizmetleri kazandıracağız.”