Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Belediyesi eski Başkanlarından Zafer Ünal, Mimarlar Odası eski Başkanı Halim Sezici ve Manisa TSO eski Başkan Yardımcısı Nazmi Şengül’ü makamında konuk etti. Başkan Ergün’ü il genelinde gerçekleştirilen çalışmalar nedeniyle kutlayan eski Başkan Zafer Ünal, “Büyükşehir’in ilk yılları olmasına rağmen ben kendi açımdan hem teknik bir insan olarak hem de eskiden bu görevi yapmış birisi olarak beğeniyorum, tebrik ederim” dedi.

Manisa Belediyesi eski Başkanlarından Zafer Ünal, Mimarlar Odası eski Başkanı Halim Sezici ve Manisa TSO eski Başkan Yardımcısı Nazmi Şengül, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Ziyarette Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç de yer aldı. Manisa’da gerçekleştirilen çalışmaları değerlendiren Zafer Ünal, “Yaptığınız işlere seviniyoruz. Kula’da eski Başkan Muammer Keleşoğlu diyor ki Büyükşehir Kula’ya gelmeseydi Selendi’den geri Uşak’a git diyor. Biz de Azmi Başkanla birlikte birkaç kez gittik çok değişiklikler var. Geçenlerde Selimşahlar’a gittik. Cumartesi, Pazar yakın mahallelere de gidiyoruz. Büyükşehir’in muradı buydu zaten. Büyükşehir’in ilk yılları olmasına rağmen ben kendi açımdan hem teknik bir insan olarak, hem de eskiden bu görevi yapmış birisi olarak beğeniyorum. Tebrik ederim” dedi.

Ziyaret duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ergün ise, “Bizler de sizlere, Manisa’ya layık olmak için çalışıyoruz. 17 ilçe bin 88 mahalle. Alan büyük nüfus büyük. Her noktaya ulaşılmak zorunda. Allah utandırmasın. Biz bu yapılanmayı çok çabuk geçtik. Büyükşehir olmadan 9-10 ay öncesi bu hazırlıklara başlamıştık. O süreci çabuk tamamladık. Alt yapı ve üst yapı çalışmaları olsun, arıtma tesisleri olsun çok büyük yatırımlar yapılıyor. Çok şükür geldiğimiz noktaya baktığımızda bugün Büyükşehir Belediyesi olarak her noktaya ulaşabiliyoruz. Hizmetin biri bitiyor, diğeri başlıyor. Sizler de yıllarca Başkanlığımızı yaptınız. Belediyeciliğin ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Allah yardımcımız olsun” diye konuştu.