Sokağın nabzını tutan Samsun Medya Grubu, Samsunlulara 'En büyük pişmanlığınız nedir?' diye sordu.

İşte aldığımız yanıtlar…

DAHA İYİ YERLERE GELEBİLİRDİM 
Bayram KANAT: Hayatımda büyük pişmanlıklarımdan biri liseyi okumamak oldu. Zamanında maddi sıkıntılarımız vardı. Bu nedenle okuyamamıştım. Eğer okusaydım şu an daha iyi yerlere gelebilirdim.

YETERLİ OLMUYOR
Mehmet OLGAÇ: Keşke esnaf olsaydım diyorum. Çünkü bu yaşıma kadar memur olarak çalıştım. Emekli oldum aldığım maaşımla geçinemiyoruz yeterli olmuyor. Esnaf olsaydım ticaretle uğraşsaydım daha rahat geçim sağlayabilirdim. Bu yüzden de pişmanlık duyuyorum. 

CAHİL KALDIK
Osman KÖROĞLU: En büyük pişmanlığım okumamaktır. Çünkü okumadığımız için cahil kaldık. Yaptığımız işlerde ne kadar çabalasak da başarılı olamıyoruz. Bu yüzden keşke okusaydım diyorum. 

KEŞKE FUTBOLA DEVAM ETSEYDİM 
Sabahattin İYİDİR: Gençliğimde futbol oynuyordum. O dönemdeki hayat şartlarına göre futbola devam edemedim başka işlere yöneldim. Keşke futbol oynamaya devam etseydim. Bunun içinde büyük bir pişmanlık duyuyorum. 

ORTAK İŞ YAPMAK
Ahmet KÖSE: Hayatımda ortak iş yapmaktan büyük bir pişmanlık duydum.Çünkü yaptığım her işte hep kazık yedim. O yüzden en büyük pişmanlığım bu diyebilirim. 

ASLA YAPMAYACAĞIM
Turhan ÜNAL: Çok uzun yıllardır sigara içtim. Sigarayı hayatımda barındırdığım için çok pişman oldum. Artık asla yapmayacağımda diyebilirim. Hayatımdaki diğer pişmanlıklardan en önde gelenlerinden biridir. 

MESLEK SAHİBİ OLMAK İSTERDİM 
Ayşe ALTUNDAL: Ailemizin yaptığı hatalardan dolayı okuyamadım. Hayatımda en büyük pişmanlığım okumamak oldu. Çünkü bu hayat şartlarında okuyup, bir yerlere gelip meslek sahibi olmak isterdim. 

BAŞKA PİŞMANLIĞIM YOK 
Bülent ER: Hayatımda en büyük pişmanlığım mesleğimi bırakmak oldu. 16 yıllık askerlik yaptım, istifa ettim. Şimdi ise geriye dönüp baktığımda mesleğimi bıraktığım için çok pişman oluyorum. Başka da bir pişmanlığım yok. 

GAYET MUTLUYUM
Ali Yılmaz: Hayatımda pişman olduğum bir konu ve beni mutsuz edecek bir şey yok.  Kişisel olarak büyük bir pişmanlığım yok. Gayet mutluyum da diyebilirim. Tek pişmanlığım dünya da yapılan kötülüklere engel olamamak.

ŞÜKRETMEK LAZIM 
Emine Güneş: Hayatımızda pişmanlığımız çok ama halimize şükretmek lazım. eğer bir pişmanlığımız varsa da söylemek olmaz. Bu pişmanlıkları tekrarlamamaya çalışmak önemlidir. İnşallah bundan sonra da pişmanlı yaşamamayı isterim. 

Ebru ÖZTÜRK- Uğur ATICI