Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç’a kamu kurumları başta olmak üzere ilçenin farklı kesimlerinden hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Başkan Kılıç ziyaretler kapsamında Terme Kaymakamı Mehmet Parlak’ın yanı sıra ilçe protokolü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri mahalle muhtarları ve vatandaşları makamında ağırladı.

KILIÇ’TAN İŞBİRLİĞİ VURGUSU

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, " 73 bin Terme’linin sorumluluğunun bilinci ile halkımıza hizmet için Kaymakamlığımız, tüm resmi kurum, sivil toplum kuruluşu, dernek, sendika ve odalarımızla ile işbirliği içerisinde olacağız” dedi.

HİZMET İÇİN BURADAYIZ

Görev süreleri boyunca Terme’ye en güzel hizmeti verme gayreti içerisinde olacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Ali Kılıç, ''Bizler hizmet için buradayız. Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarım, ilçe teşkilatım ve personelimle beraber. Terme halkımıza en güzel hizmetleri vermeye ve en güzel projeleri üretmeye Allah’ın izniyle başlayacağız. Bundan hiçbir kimsenin şüphesi olmasın. Halka hizmet hakka hizmet düsturu ve gönül belediyeciliği anlayışı ile hizmet vereceğiz. Halkımızın teveccühüne layık olacak bir şekilde inşallah en güzel hizmetleri ve projeleri Cenabı Allah’ın izniyle yapma çabası içinde olacağız” dedi.