Mersin Barosu Başkanı Ali Er, yakın zamanda açılışını gerçekleştirecekleri ’Avukatlık Ofisi’ projesi ile genç avukatları geleceğe hazırlayacaklarını söyledi.

Mersin’de stajını başarıyla tamamlayarak ruhsat almaya hak kazanan Elif Özge Şahin ve Mehmet Halil Demir, yemin edip cübbe giyerek avukatlık ruhsatnamesini Baro Başkanı Ali Er’den aldı.

Törende, Mersin Barosu olarak yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler veren Er, Mersin Barosu Avukatlık Ofisi Projesi’nin çok yakında hayata geçeceğini ifade ederek, "Büyük önem verdiğimiz proje kapsamında, ofis açmak isteyip de açamayan meslektaşlarımız için, baromuzun sosyal tesisinin 2. katında görüşme, çalışma ve toplantı odaları ayrı olmak üzere avukatlık ofis odaları hazırladık. Çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Çok yakında açılışını yapıp meslektaşlarımızın başvurularını alacağız. Her geçen gün kazanç kapısı daralan avukatlık mesleğinde, mesleğe yeni adım atan gençlerimize destek olmak, onları teşvik etmek ve geleceğe hazırlamak en önemli görevimizdir. Genç meslektaşlarımızın gelişimine sağlamış olduğumuz en ufak bir katkı, bizim en büyük mutluluğumuzdur” dedi.