Hatay’ın İskenderun ilçe Belediye Başkanı Seyfi Dingil, hasta ve yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

İlçe merkezi ve mahallelerde geçirmiş oldukları rahatsızlıkları dolayısıyla, evden çıkamayan vatandaşları ziyaret eden Başkan Seyfi Dingil, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Gerek hastanelerde, gerekse tedavileri evlerinde yapılan vatandaşlara her zaman ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Seyfi Dingil, yaşam içerisinde beklenmedik rahatsızlıkların insan hayatında var olduğunu, hastalıklarla mücadelede en önemli unsurun moral ve motivasyon olduğunu söyledi.

Rahatsızlıkları nedeniyle günlerini evinde veya hastanede geçirmek zorunda olan hastaları ve yakınlarını ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu belirten Başkan Seyfi Dingil, “Hastalıkta, sağlıkta bizler için. Biz insanoğlunun her günümüz bir değil. Bazen beklenmedik bir şekilde rahatsızlıklarımız oluyor ve bu da insan hayatını önemli ölçüde etkiliyor. Ama böyle durumlarda hayata küsmeden, en olumsuz şartlarda dahi güzelliklerin olduğunu düşünerek haraket etmeliyiz. Allah’tan tüm hastalarımıza acil şifalar diliyoruz. Her zaman olduğu gibi vatandaşımızın yanındayız. İhtiyaç duyulduğunda iyi günde, Allah göstermesin kötü gününde vatandaşlarımızın yanlarında olmaya çalışıyoruz. Hasta olan kardeşlerimize Allah’tan acil şifa, yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyorum” dedi.