TFF 2. Lig Play-OFF Çeyrek Final ilk mücadelesinde Samsunspor Sakaryaspor'a konuk oldu. Mücadelenin ilk yarısı ortada geçerken, ikinci yarıda rakip sahada daha fazla görünen Sakaryaspor, Samsunlu futbolcusu Serkan Odabaşoğlu'nun ayağından 55. dakikada bulduğu golle 1-0 öne geçti. Serkan Odabaşoğlu'nun attığı golle skor üstünlüğünü ele alan Sakaryaspor, Samsunspor'un ataklarına izin vermeyerek mücadeleden 1-0 galip ayrılmayı başardı. 

Samsunlu, Samsunspor altyapısından, 55. dakikada...

Sakaryaspor-Samsunspor mücadelesinde Samsunspor'u yıkan golü atan isim ise Samsunlu ve Samsunpor altyapısından yetişen, 10 Mart 1995 Terme doğumlu Serkan Odabaşoğlu oldu. Samsunlu futbolcunun Sakaryaspor adına attığı golün dakikasının 55 olması ise dikkat çeken detay olmayı başardı. 

Samsunspor'un altyapısında yetişen ve Samsunspor'dan Sinopspor'a transfer olan Odabaşoğlu, Sinop macerasının ardından Fatih Karagümrük'e gitmiş ve burada 26 maçta forma giymişti. 2016/17 sezonunda Afjet Afyonspor'la anlaşan ve Afyonspor ile 3. Lig'te şampiyonluk yaşayan futbolcu, ardından Fatih Karagümrük'e geri döndü. 2017/18 sezonunda Karagümrük'te 32 maça çıkan Odabaşoğlu, 2018/19 sezonunda ise Sakaryaspor'da top koşturdu. Sakaryaspor'la bu sezon 25 lig maçı olmak üzere, toplamda 27 maça çıkan Odabaşoğlu, attığı 3 golden bir tanesini ise Samsunspor ağlarına gönderdi.