Adıyaman’ın Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen peyzaj çalışmaları ilçenin dört bir yanında tüm hızıyla devam ediyor.

Vatandaşlara daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamaları adına faaliyetlerini durmaksızın sürdüren, Gölbaşı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bakımsız, metruk alanları düzenleyerek, yeşillendirme ve peyzaj çalışmalarını son sürat devam ettiriyor. Ekipler ilçeyi güzelleştirmek, park, bahçe ve ana arterlerin daha estetik bir görünüm kazandırabilmek için mesaisini sürdürüyor. Daha güzel, daha yeşil bir Gölbaşı hedefine ulaşmak amacıyla çalışmalara durmaksızın devam ettiklerini vurgulayan Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, “İlçemizde, peyzaj, çevre düzenlemesi, yeşillendirme, yeşil alanlarda temizlik ve bakımını başladık, ilkbaharın gelmesi ile birlikte faaliyetlerimizin yoğunluğu artacaktır” dedi.

Başkan Özdemir, “Halkımızı daha fazla güzel yeşil alanlarla buluşturmak için park bahçeler müdürlüğümüzün tüm mahallerimiz de yürüttüğü peyzaj çalışmaları şehrimizin estetiğine ayrı bir hava katıyor. Doğal güzellikleri ve tarihi değerleriyle önemli bir turizm kenti olan ilçemize yeni bir yüz kazandıran projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Bu doğrultuda büyük emek harcayarak, özveriyle çalışan mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.