Samsun Medya Grubu'na bağlı Samsun Canlı Haber TV ve Samsun Gazetesi ekibi, sokağın nabzını tutmaya devam ediyor. Ekibimiz Samsunlulara, "Samsun'un geleceğinden umutlu musunuz?" diye sordu. Vatandaşların çoğunluğu ise Samsun'dan geleceğinden oldukça umutlu olduklarını ifade etti.

SAMSUN ARTIK DÜNYA ŞEHRİ
Erdoğan BÜYÜKKAL: Samsun çok güzel bir kent. Türkiye'nin en iyi şehirlerinden birisi. İleride daha güzel olacak inşallah. Samsunumuz dünya şehri. Samsun'un geleceğinden çok umutluyuz.

DAHA İYİ ÇALIŞMALAR YAPILABİLİR 
Onur ERSOY:Samsun'u sosyal açıdan gelişmiş olduğunu düşünüyorum. Atakum özellikle çok daha gelişmiş. Samsun için daha iyi çalışmalar yapılabilir. Az da olsa Samsun'un geleceğinden umutluyum.

SAMSUN'UN GELECEĞİNDEN UMUTLUYUM
Cevat FALCIOĞLU: Samsun'un geleceğinden tabi ki umutluyum. Umutsuz yaşayamayız. Sahilimiz çok güzel. Yusuf Ziya Yılmaz'ın yaptıklarını devam ettirseler çok daha iyi olur.

ÇOK GÜZEL GELİŞMELER OLDU
Hatice DİNÇ: Samsun'un geleceğinden umutluyum. Samsun'da son yıllarda, her alanda büyük ve güzel gelişmeler oldu. Samsun'da yaşamaktan mutluyum. 

GELİŞİME AÇIK OLMAMIZ LAZIM
Dilruba DİNÇ: Ben Samsun'un geleceğinden umutluyum fakat ulaşım biraz sıkıntılı Samsun'da. Tramvay yapılınca bir rahatlama oldu ama yine de ulaşımın sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. Gelişime açık olmamız lazım. Samsun'da her türlü gelişme olur diye düşünüyorum.

GENÇLERİN GELECEĞİ MEÇHUL
Murat BALOĞLU: Samsun'un geleceğinden umutlu değilim. Ekonomik ya da siyasal açıdan ben maalesef karamsarım. Atakum çok güzel fakat İlkadım hemen hemen iflas etmiş durumda. Samsun bir zamanlar Türkiye'nin 5'inci, 6'ncı vilayetiydi. Şu anda 35 ile 45 arasında gidip geliyor. Samsun'da azot, bakır, TEKEL fabrikaları vardı. Şimdi hiçbiri kalmadı. Genç bir neslimiz var ve onların geleceği meçhul. 

DAHA DA GELİŞECEĞİNE İNANIYORUM
İlknur YANAL: Samsun'un geleceğinden umutluyum. İnşallah daha da ileri gideceğini düşünüyorum. Ben İzmir'de okudum ve o zamanlar Samsun oldukça geriydi. Fakat Samsun 10-15 yıla göre kendini oldukça geliştirdi. İzmir'de yapılan yeniliklerin hepsinin Samsun'da da yapıldığını gördüm. Bundan sonra daha da gelişeceğine inanıyorum. 

SAMSUN BÜYÜYOR
Hazım CAN: Samsun'un geleceğinden umutluyum. Samsun'un nüfusu giderek artıyor, dışarıya açılıyor ve Samsun büyüyor.

Merve İLHAN - Uğur ATICI