Yenimahalle Belediyesi bünyesindeki anaokullarında düzenlenen etkinlikte bu kez dedeler ve nineler yarışırken, minik öğrenciler heyecanla onları destekledi.

Yenimahalle Belediyesi Şehit İlker Aydın Anaokulu’nda öğrencilerin dede ve ninelerinin yarışları renkli görüntülere sahne oldu. Okullarda eğitim programlarına renk katmak ve öğrencilerin okula olan ilgilerini arttırmak amacıyla yapılan etkinliklerde öğretmenler de tiyatro gösterisi sundu. Öğretmenlerin sergilediği oyun büyük beğeni topladı. Sahne daha sonra minik öğrencilerin oldu. Öğrencilerin sergilediği oyunlarda gösterdikleri performans salondakiler tarafından takdir edildi.

Programda düzenlenen yarışmalarda boy gösteren dedeler ve ninelerin performansları ise dikkatle izlendi. Yoğurt yeme, sandalye kapmaca gibi oyunların oynandığı programda hem minikler eğlendi hem de aileleri keyifli bir gün yaşadı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Eğitimlerimizi keyifli hale getirmek için çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Bu sefer misafirlerimiz çocuklarımızın aileleri oldu. Yaptığımız etkinlikler güzel bir gün geçirdik. Ailelerin bize emanet ettiği çocuklarımız için elimizden gelen her şeyi fazlasıyla yapıyoruz” dedi.