Savaşta ve barışta ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olan Türk Kızılayı Adana Şubesi 147. yıl kutlamaları için destek veren, Beyza Piliç’e teşekkür plaketi verdi.
Beyza Piliç’e ziyarette bulunan Türk Kızılayı Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Yönetim Kurulu Üyesi Zübeyt Şendur, Orta Akdeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Tunçhan Demir, Kan Merkezi Müdürü Ümit Tokgöz ve Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi Çetinkaya, Beyza Piliç Sahibi Recep Çalışkan’a teşekkür plaketi takdim etti ve Kızılay rozeti takarak gönüllü üye yaptılar.
Beyza Piliç Sahibi Recep Çalışkan, “Türk Kızılayı’na vermiş olduğumuz desteğin bir gurur kaynağı olduğunu belirtmek istiyorum. İnsanların kan ve kök hücre bağışında bulunmaları için herkesi Kızılay’a davet ediyorum. Kızılay’a karşılık beklemeksizin her yapacağınız bağışın ihtiyacı olan insanlara doğru bir şekilde ulaşacağına eminim. Merhametini esirgemeyen bu kuruma bende gönüllü oldum” dedi.
Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise “Bazı şeyler gönülden kopmalı imkanları bulamayan insanlarımıza yardım etmeliyiz. Kan, kök hücre ve sosyal yardımlar yapılarak iyilikleri hatırlatmalıyız. Hep birlikte yardımlaşma bilinciyle hareket ettiğimizde daha mutlu, daha güçlü bir ülke olacağız. Pek çok kurumun ve gönüllülerimizin maddi ve manevi desteğini alarak iyilik yolunda yürümeyi hedefledik ve bu yürüyüşümüze her geçen gün yeni güzel yürekler ekleniyor ve yürüyüşümüz daha çok ses getiriyor” diye konuştu.