Şahinbey Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısının birinci oturumunda Başkanlık Divanı, Divan Katipliği, Encümen Üyeleri ve görev süresi dolan komisyon üyelerinin seçimi yeniden yapıldı.

Meclis Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun başkanlığında toplandı. Başkan Tahmazoğlu, oturumun açılışında belediyenin Mart ayı boyunca yaptığı çalışmaları anlatan sunumunu gerçekleştirdi. Meclis, yapılan yoklamanın ardından gündeme alınan 21 maddenin 10’u İmar Bayındırlık Komisyonu’nu sevk edilirken, 4 madde Plan Bütçe Komisyonuna, 1 madde Eğitim Çevre ve Gençlik Komisyonuna, 1 madde Dış İlişkiler Komisyonuna, 1 madde Tarife Komisyonuna, 1 madde bir sonraki bileşime, 1 gündem dışı olarak mecliste kabul edildi. Gündem dışı olan ve meclise sunulan madde de Perilikaya Gençlik Merkezi’nin isminin Hasan Celal Güzel olarak değiştirilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Komisyon üyeleri yeniden seçildi

Meclis Divan Kurulu Başkanlığı seçiminde 1. Başkan Cuma güzel, 2. Başkan Vekili Abdullah Bedirhanoğlu seçilirken, Divan Katipliği Asil üyeliğine Ferda Barış, Filiz Üzücü, yedek üyeliğe Mehmet Yaşar Göktürk ve Seyhan Fesli seçildi. Görev süreleri dolan Encümen üyelerinin yerine Gülhan Dinç, İbrahim Bal, İjlal Demir, Plan Bütçe Komisyon üyeliklerine Birol Ülger, Kurt Ali Kılçık, Şıh Mehmet Öztürk, Bekir Aslan, Hasan Hüseyin Şarklı, İmar ve Bayındırlık Komisyon üyeliklerine Cuma Güzel, Adil Dabanıyastıoğlu, Mesut Ercan, Mehmet Okutan, Hasan Türk seçildi.

Tarife Komisyon üyeliklerine Harun Karataş, Aydın Karahan, Latife Havuçcuoğlu, Raci Dölek, Mehmet Dokbay Eğitim Gençlik ve Spor Komisyonu üyeliklerine İhsan Güzel, Mehmet Akıncıoğlu, Özgür Özdağlı, Mehmet Dağcı, Uğur Kalkan Çevre ve Temizlik Komisyon üyeliklerine Hayriye Özmantar, Sedat Kılınç, Bahyettin Bakır, Hızır Arıkök, Mahmut Demirel Dış İlişkiler Komisyon üyeliklerine Nihat Aydın Güler, Mehmet Okyay, İrfan Güleç, Hasan Şencan Sosyal Yardım Değerlendirme Kurulu üyeliğine Hayriye Özmantar ve Mehmet Dağcı yeniden seçildi.

Meclis ikinci oturumu 5 Nisan 2018 Perşembe günü saat 16.00’da yeniden toplanmak üzere kapandı.