Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) olağan il kongresinde il başkanlığına seçilen Semih Balaban’ı ziyaret etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, göreve yeni seçilen CHP İl Başkanı Semih Balaban ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette Şehzadeler Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Erkeci ve Yenal Yıldırım da hazır bulundu. Başkan Çelik, “Değerli İl Başkanımız ile biz uzun yıllardır tanışıyoruz. Bugüne kadar bir birimize karşı en ufak bir kırıcı konuşmamız olmadı. Farklılıklarımızı bir zenginlik olarak kabul ederek, birbirimize saygı duyarak, Manisa’ya hizmet etmek için çalışıyoruz. Belediyecilik noktasında, her türlü önerilere açık olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Çünkü biz herkesin belediyesiyiz. Tüm vatandaşlarımızın ödemiş olduğu vergiler ile şehrimizde yaşayan her görüşe mensup vatandaşlarımıza hizmet götürmekle mükellefiz. Bugüne kadar bu şekilde hizmet etmek için çaba gösterdik. Bundan sonra da aynı çizgide yolumuza devam edeceğiz. Bizim belediye meclisimizde CHP’li belediye meclis üyelerimiz de var. Aldığımız her kararda kendileri ile de istişare ediyor ve gayet uyumlu bir çalışma sergiliyoruz. Bu nokta da CHP’li seçmenlerin belediyemiz noktasındaki tüm önerileri kesinlikle dikkate alınacaktır. CHP İl Başkanlığı görevine seçilen değerli Semih Balaban ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Balaban, “Ömer Faruk Çelik Başkanımız Manisa’da sevilen sayılan değerli bir isimdir. Ben de kendisi ile 2014 seçimlerinde 4 ay boyunca demokratik bir şekilde yarışmıştım. O süreç içerisinde bir birimizi hiç incitmeden o süreci tamamladık. Medeni düzeyde güzel ilişkiler içerisinde olması gereken güzel bir seçim dönemi oldu. Seçimlerin sonucunda Ömer Faruk Çelik Başkanımız ipi göğüsleyen isim olmuştu. Kendisini de ilk tebrik edenlerden biri ben oldum. Şehzadeler Belediyemiz doğru şeyler yapıyor. Biz CHP olarak doğru işlerin her zaman arkasındayız. Ancak yanlış bir şey olduğunda da bunu eleştirmek iletmek bizim en doğal hakkımız ve görevimizdir. Belediye Başkanımıza bu ziyaretleri nedeni ile teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.