Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğünden duyurulan ilanda birçok birimde öğretim görevlisi, doçent ve profesör alımı yapılacak. Detayları buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Adıyaman Üniversitesi

Adıyaman Üniversitesi için DPB (Devlet Personeli Başkanlığı) açılan ilanda ise 18 araştırma görevlisiyle 22 öğretim görevlisi alınacağı belirtildi.

Öğretim Görevlisi olarak Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Rektörlük, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesine olacak Araştırma Görevlisi unvanıyla ise İslami İlimler Fakültesi .Mühendislik ve Eğitim Bilimleri fakültesine akademik yerleştirme yapılacak.

Başvurmak isteyen adayların başvuru dilekçesiyle beraber özgeçmiş, yayın listesi, 2 fotoğraf, kimlik, Yabancı Dil Belgesi, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora belgesi ile başvuru yapmaları gerekmektedir.
Bunlara ek olarak adayların  özgeçmiş, yayın listesi, doktora belgesi, bilimsel çalışma ve yayınlarına ait bilgi ve belgelerini de başvurularına ekleyecek.

Adaylar gerekli belgelerle beraber 31 Aralık 2018 ve 14 Ocak 2019 tarihleri arasında başvurularını yapacaktır. İlgili belgelere Adıyaman Üniversitesi web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi için açılan 7 personellik ilan detayları ile ilgili olarak Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklama ise şöyle: 

Üniversitemizin aşağıda birimlerine, 10.07.2018 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve 09.11.2018 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre Öğretim Elemanı alınacaktır.
Detaylı bilgiye YÖK ve ilgili üniversite web sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz.