Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, 3-1 galibiyet alınan Ankara Demirspor karşılaşması sonrası Samsun Gazetesi ve Samsun Canlı Haber TV'ye önemli açıklamalarda bulundu.

DAHA İYİYE GİDECEĞİZ
Maçın ardından Başkan İsmail Uyanık, taraftara desteğinden dolayı teşekkür etti. Galibiyette taraftarın da önemli bir rol oynadığını ifade eden Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, "Teşekkür ediyoruz ortaya konulan bu mücadeleye ve seyircilerimize. Galibiyetimiz hayırlı olsun. Dediğim gibi ligin başındayız daha. İnşallah her defasında daha iyi oynarız. İyiye gideceğimizi düşünüyorum" dedi.

'BAHATTİN'İN KALİTESİ BELLİ'
Samsunspor'un 3 golünüde atan, takımın başarılı golcüsü Bahattin Köse'yle ilgili de açıklamada bulunan başkan İsmail Uyanık, "Bahattin kalitesi belli bir oyuncu. Üst Liglerde oynamasını beklediğimiz, geleceğe yönelik bir transfer. Daha iyilerini de yapabilir. Bu maçta olduğu gibi, buna benzer çok güzel şeyler yaşanacak inşallah. Bir üst lige çıktığımızda, kadromuzda yer alacak kemik kadro oyuncularından olmasını düşündüğümüz futbolculardan. Bu anlamda kendisinide tebrik ederim" diye konuştu.

'TAVİZ YOK! LİGİ GEÇECEĞİZ'
Ligin dezavantajlı yönünün çok olduğunu, ancak taviz vermeden bu ligi geçeceklerini belirten İsmail Uyanık, "Herşeye hazırlıklı olmak zorundayız. Bu lig değişik bir lig. Karşı takımın oyuncusu futbol adına çok hoş olmayan birsürü şey yapabiliyor. Vakit geçirmek adına, hakemi etkilemek adına. Bunlar üst liglerde pek kolay olacak şeyler değil. O nedenle bu ligden hasarız geçmemiz lazım. Kendi futbol karekterimizden, etik değerlerimizden taviz vermeden bu ligleri geçeceğiz" dedi.

Haber:Onur EROL