İDDİALI BİR SAMSUNSPOR İZLEYECEĞİZ
Bu sene sahada oldukça iddialı bir Samsunspor izleyeceğini belirten Cüneyt Şen, "Zorlu bir grupta ve zorlu rakiplerle mücadele eden Samsunspor,  bu süreçte yeni yapılanmanın sancılarını fazlasıyla yaşadı. Samsunspor, geçtiğimiz sezonu unutup, bundan sonra başarıya odaklanmalılar. İleriye dönük çalışmalar ve projeler, Kırmızı-Beyazlı ekibe başarıyı getirecektir. Zaten bu konuda gerekeni yapacak tecrübede bir başkan ve yöneticelere sahip olmanın avantajını, Samsunspor fazlasıyla görecektir. Teknik Direktör İrfan Buz kozu, Kırmızı-Beyazlılar açısından bence bu sezonun en büyük artısı. İrfan Hoca üst liglerden de teklif olmasına rağmen Samsunspor'u seçmişti. Transferde güdülen doğru politika, bu sene İrfan Buz yönetiminde meyvelerini verecektir. Çok isabetli transferler yaparak, kadroyu oldukça güçlendirdiler. Bu sene çok daha iddialı bir Samsunspor izleyeceğimizi düşünüyorum. Samsunspor'u tanımlamak gerekirse; Muhteşem bir taraftar, efsane bir başkan, harika bir stat, idealist bir teknik adam. İşin özü, un, yağ, şeker hazır, helva yapmak için gereken sadece birazcık sabır" ifadelerini kullandı.

SAMSUNSPOR'U SÜPER LİG'DE GÖRECEĞİZ
Samsunspor gibi köklü bir camiayı Süper Lig'de görmenin herkesi mutlu edeceğine inandığını ifade eden Şen, "Şunu bir kere net bir şekilde söylemek istiyorum. 
Samsunspor'un yeri her zaman Süper Lig'dir. Samsunspor'un şu anda hangi ligde oynadığı hiç önemli değil. Büyük resme bakınca, Samsun'un bir futbol şehri olduğunu ve elbet Süper Lig'e yeniden çıkacağını görebiliyorum. Böylesine köklü camiaları tekrar üst seviyelerde görmek hepimizi mutlu edecektir. Samsunspor, Türk futbolunun güzide kulüplerinden biri olarak, umuyorum ki kısa sürede Süper Lig'de yerini alacaktır. Tribünleri dolduran Kırmızı-Beyazlı taraftarların, Samsunspor'un büyüklüğünü asla unutmadan iyi ve kötü günde, geçmişte olduğu gibi bundan sonraki süreçte de destek vereceğinden eminim" diye konuştu. 

Meslek hayatı boyunca Samsun'a bir çok kez gelme fırsatı bulduğunu söyleyen Şen, "Samsun'a dair bir çok anım var. Samsun ilk maç anlattığım illerden olduğu için yeri benim için özeldir. Geçtiğimiz yıllarda olimpiyatlarda final maçını anlattığımda, Samsun taraftarının ne kadar özel olduğunu bir kez daha görme fırsatım oldu. Samsunspor, taraftarıyla çok güzel" dedi. 

Mustafa TOGUR