Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, erkek spor merkezlerinden yararlanan gençleri çalışma esnasında ziyaret ederek spor ve sağlıklı yaşam konularında sohbetler gerçekleştirdi.

Şehitkamil Belediyesi Erkek Spor Merkezlerinde sağlıklı bir yaşam için mesai yapan gençlerin misafiri Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu oldu. Şehitkamil’de spor alanında yapılan çalışmalarla ilgili genç sporcularla değerlendirmelerde bulunan Başkan Fadıloğlu, her türlü bağımlılıktan, hastalıklardan uzak kalmak adına düzenli spor yapma alışkanlığının yaşam boyu sürdürülmesi konusunda tavsiyelerde bulundu.

"Sporu yaşamınızdan eksik etmeyin"

Farklı branşlarda başarılar elde eden sporcu öğrencilerle sıklıkla bir araya gelerek mutluluklarını paylaşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, formda kalmak ve sağlıklı bir yaşam sürmek isteyen gençleri de unutmadı. Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde fitness branşı çalışmalarına katılan genç üyeleri çalışmalar esnasında ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, gençlere sporu yaşamlarından eksik etmemeleri tavsiyesinde bulundu. Ziyaret sonrasında değerlendirmelerde bulunan Başkan Fadıloğlu, “Tüm vatandaşlarımız daha nitelikli şartlarda spor yapabilsinler diye elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz. İlçemizin farklı noktalarında yer alan spor merkezlerimiz gün içerisinde neredeyse 20 saate yakın süreyle hizmet veriyor. Çocuklarımızı ve gençlerimizi her türlü bağımlılıktan, hastalıktan, suçtan uzak tutmanın en önemli yollarından birisi sportif etkinlikler. Sportif faaliyetlerin tamamında sonuç alabilmek için yapılan faaliyetleri sürekli kılmak gerekiyor. Ben bir kez daha tüm vatandaşlarımızı sağlıklı, zinde ve mutlu bir yaşam için yaşam boyu spor yapmaya davet ediyor,spora gönül veren zaman ayıran tüm gençlerimizde ayrıca tebrik ediyorum” dedi.