HEDEF PLAY-OFF HATTI

Spor Toto 1. Lig 30. Haftada oynanan maçlar sona erdi. Ligin bitmesine son 8 hafta kala, Play-Off hattı kızışmaya başladı. Ligin 6'ncı sırasında yer alan Erzurumspor 47, 7'inci sırada Kırmızı - Beyazlılar 42, Samsunspor'un bu hafta deplasmanda karşılaşacağı rakibi Manisa FK' 8'inci sırada 40 puanı bulunmakta. Kırmızı Beyazlıların hedefi, kalan 8 maçta toplaya bildiği kadar puan toplayı, Play-Off hattına girip, ardından Süper Lig'e çıkmayı hedefliyor.

ÜSTÜNLÜK SAMSUNSPOR'DA

Kırmızı - Beyazlılar, 31. haftada Manisa FK ile pazar günü saat 13.30'da 4. randevusuna çıkacak. İki takım daha önce 3 kez birbirine rakip oldu. Bu karşılaşmaların 2'sini Samsunspor kazanırken bir karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Rakip takım Manisa FK'nın ise üstünlüğü bulunmamakta. Bu sezon Samsunspor, 42 puanla 7. sırada bunulurken, Manisa FK ise 40 puan ile Kırmızı - Beyazlıların hemen alt sırasında yer alıyor.

KALAN MAÇLAR

Yılport Samsunspor ligde kalan son 8 haftada sırasıyla Manisa Futbol Kulübü'yle deplasmanda, Eyüpspor ile evinde, Adanaspor ile deplasmanda, evinde Altınordu ile, MKE Ankaragücü ile deplasmanda, Beypiliç Boluspor ile deplasmanda, İstanbulspor ile evde son olarak ise Tuzlaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Bu kapsamda Kırmızı Beyazlılar evinde 3, Deplasmanda ise 5 karşılaşmaya çıkacak. Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.