Samsun’da pandemi süreci nedeniyle ara verilen AK Parti ilçe kongreleri gerçekleştirilmeye devam ediyor. AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, 6 Eylül'de Ayvacık'ta yapılacak kongrede mevcut başkan Sertaç Can aday gösterilmedi. Başkan Aksu AK Parti İlçe Başkan Adayı'nın, Ali Yiğit olarak belirlendiğini açıkladı. 

AKSU AÇIKLADI
AK Parti Ayvacık İlçe Başkan adayını açıklayan AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca, 6 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştireceğimiz kongrede  Ayvacık İlçe Başkan Adayımız Ali Yiğit olarak belirlenmiştir. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. 

İLKADIM VE ATAKUM'DA
BAŞKANLAR DEĞİŞMEDİ

Geçtiğimiz günlerde Atakum,Salıpazarı,Terme ve İlkadım ilçe kongreleri tamamlanırken, İlkadım'da Dursun Mücahit Erbin yeniden başkan seçilirken, Atakum'da ise Abdülkadir Köstek de güven tazeledi.


SALIPAZARI 'YAMAN' DEDİ
Ada Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen, AK Parti Salıpazarı 7. Olağan Kongresi'nde, mevcut ilçe başkanı İsmail Yaman’ın tek aday olarak girdiği ve pandemi nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleşen kongrede mevcut başkan İsmail Yaman yeniden ilçe başkanı oldu. 
TERME'YE YENİ BAŞKAN
Terme’de AK Parti Genel Merkezi tarafından ilçe başkan adayı olarak belirlenen ve yine tek aday olarak seçime giren Mümin Osman Ertan da kullanılan tüm oyları alarak yeni ilçe başkanı oldu.