Başkan Yıldırım, "Bahattin için 1 milyon peşin para verenler oldu. Bu namus meselesi. Hayatım boyunca paralar kaybettim ama kazandım da. Ben Bahattin için 1.3 milyon euro'mu yakmaya hazırım. Bahattin'i bir sezon oynatmayacağım Samsun'da göbek büyütsün" dedi

GÖBEK BÜYÜTSÜN
Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, katıldığı bir programda Bahattin Köse hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Oyuncuya Trabzon Hekimoğlu ile birlikte bir kulübün 1 milyon euro nakit para teklifinde bulunduğunu ancak kendisinin bu transfere izin vermediğini belirten Başkan Yıldırım, "Bahattin benim en güvendiğim en sevdiğim oyuncuların başında geliyordu. Parasının hesaba yattığı zaman  'Başkanım paramın tamamını yatırmışsınız ben şimdi Samsunspor'da çok mutlu oynarım' diye mesaj attı bana. Bende kendisine Bahattinciğim sen Samsunspor'da oynama kardeşim. Genel Menajer Mustafa Aztopal ağabeyini ara kendine bir kulüp buldur. Benim ağzımdan söz bir kere çıktı. Armaya saygı formaya gelen varsa gelir" dedi.   

OYNATMAYACAĞIM 
Başkan Yıldırım, "Bahattin Köse için 1 milyon peşin para verenler oldu. Hekimoğlu istedi vermedim. Bu namus meselesi. Hayatım boyunca paralar kaybettim ama kazandımda. Ben Bahattin için 1.3 milyon euro'mu yakmaya hazırım dedim. Bahattin'i bir sezon oynatmayacağım Samsun'da göbek büyütsün. Kendisi bir yere gitmek istiyorsa benim paramın tamamını getirecek ya da  oturmaya devam edecek" diye konuştu.