Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan seçimlerde dokuz partinin ittifak yapacağı yönündeki iddialar üzerine ittifak içerisinde yer alınmayacağını, söz konusu ittifakta ve bu tür gayri ciddi ve gayri ahlaki hiçbir çalışmanın içerisinde yer alınmadığını belirtti.
“Bazı haber sitelerinde yer alan haberler hem yalan hem de asılsızdır" diyen Arıkan, "Saadet Partisi, bu tür gayri ciddi ve gayri ahlaki hiçbir çalışmanın içerisinde yer almamış, bundan sonra da yer almayacaktır. Bu tür haberler Saadet Partimizi yıpratmak amacıyla bazı çevreler tarafından kasıtlı olarak gündeme taşınmaktadır.
Saadet Partisi, Türkiye’nin en köklü siyasal hareketidir. Sadece ve sadece milletten aldığı güç ve destekle bundan sonraki muktedir siyasal iktidarın tek ve yegane adresi olacaktır. Bu tür kasıtlı ve manipülatif haberler partimizin millet nezdinde gördüğü teveccühü önlemeye yetmeyecektir" diye konuştu.
Arıkan, "Saadet Partisi’nin tek ittifak adresi millettir. Milletimizle birleşerek, Yeniden Büyük Türkiye’yi kuracaktır" dedi.