Eğer ihtiyacınız olan hem siz hem de bebek için biraz daha uykuysa, Bebevo bebek kontrol ile hayatınız artık çok daha kolay olacak.
Bebevo Markaları Türkiye distribütörü Evotronics Firması Sahibi Özgür Eralp,’’Bir çok özelliğe sahip olan ürünümüz, Bebevo VM901 video monitör ve kameranızın yardımıyla artık bebeğinizi uyurken uzaktan rahatça izleyebilirsiniz.Bebek monitörü, ergonomik tasarımı, uzun pil ömrü ve yüksek çekim gücü sayesinde evinizin her yerinden bebeğinizi güvenle izleyebilir, ayrıca monitör üzerinden bebeğinizin oda sıcaklığını her daim kontrol edebilir ve dilediğinizde monitörün üzerindeki tek tuşa basarak yatak başucundan bulunan kamera ünitesinden bebeğinize şarkılar çalabilirsiniz.’’dedi.
Özgür Eralp, bir çok ebeveynin görüntülü ürünler yerine bütçe sebebiyle sadece sesli iletişim yapan ürünlerle yetinmek zorunda kaldığını bunun nedenin ise diğer cihazların daha pahalı olduğu düşüncesi olduğunu ifade ederek, “Aslında bu gibi ürünler sanıldığı kadar yüksek maliyetli değildir. Gerçekten kaliteli görüntülü iletişim yapan bizim cihazımız sesli iletişim yapabilen ürünlerin fiyatındadır. Bunun yanında piyasada var olan ve güvenlik amaçlı kullanılan ip kameralar var. Bir mobil uygulama ile cep telefonundan izlenebilen bu kameralara mukayese edildiğinde biz ürünümüzle hem fiyat avantajı sağlıyoruz hem de ip kamerada bebeği izlemek için sürekli telefonu ya da uygulamayı açık tutmanız gerekiyor. Bu durumda hem telefonu kullanamıyorsunuz, hem de şarjınız bitiyor. Bizim sistemde ise, monitör sürekli stand by da kalıyor, ve bebek ses çıkardığı zaman aktif olarak hem sizi uyarıyor hem de güç tasarrufu yapıyor.’’ dedi.