Eskişehir CHP İl Kadın Kolları Başkanlığı, Zübeyde Hanım Kültür Merkez'inde 10 Kasım Atatürk'ü Anma Etkinliği düzenledi.

CHP’li kadın üyeler, etkinlik çerçevesinde; Emek, 71 Evler Sultandere, Yenikent, Erenköy, Yeşiltepe ve Çamlıca mahallesi sakinlerini otobüslerle Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'ne taşıdılar. Tepebaşı Belediyesi Anneler Tiyatro Grubu ''Ve Kadınlar Yeniden'' oyununu mahalle sakinleri için sahnelendi.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Esma Zakire Altınel etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada “Anneler Tiyatro Grubu, Sarıkamış'tan, Yemen'den,Çanakkale'den Kurtuluş Savaşına ve bu güne kadar koskoca tarihimizi 2 saate sığdırdılar. Eskişehir merkezinde kadınlarımız böylesi etkinliklere sürekli katılıyorlar. Bu etkinlikte çok duygulu anlar yaşandı” dedi.

Kalabalık bir davetlinin yanı sıra etkinliğe, Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmet Daire Başkanı Jale Nur Süllü, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Erdal Çakıcıer, İl Genel Meclisi üyelerinden Erdal Caferoğlu, İbrahim Aslan ve CHP il ve ilçe yöneticileri katıldı.