Sessiz Adımlar Spor Kulübü’nün başkanı, sporcuları ve sporcu aileleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’ya sağladığı imkanlardan dolayı teşekkür etti.

Sessiz Adımlar Spor Kulübü Başkanı Ali Karaca, masa tenisi, voleybol, jimnastik tesislerinin özel sporculara açılmasından dolayı Fındıklı’ya teşekkürlerini sundu. Sessiz Adımlar Spor Kulübü olarak büyük başarılar elde ettiklerini belirten Karaca “sadece tesislerin antrenmanlara açılması değil, aynı zamanda il müdürlüğü bünyesinde çalışan antrenörlerinin de çalışmalara girerek bize destek olması gerçekten önemli. Kulübümüz Türkiye’de önemli başarılara imza attı, bundan sonraki süreçte de bu başarılar devam edecektir” dedi.

“Başarılar alarak dönmesi bizleri de mutlu etmiştir”

İl Müdürü Mustafa Sadi fındıklı ise yaptığı konuşmada, "Bakanlığımızın hizmet politikalarından bir tanesi de engelli vatandaşlarımıza hizmet sunmak. Bu anlamda ilimizdeki engelli spor kulüplerimize hem tesis hem de teknik personel açısından yardımcı olmak bizim görevimizdir. Bundan önce yapmış olduğumuz tahsislerin engelli spor kulüplerimize Türkiye Şampiyonalarında derece ve başarılar alarak dönmesi bizleri de mutlu etmiştir. İlimiz engelli branşlarda faaliyet gösteren kulüplerimiz elde etmiş oldukları başarılar onları motive ettiği kadar, bizleri de motive etmekte ve gururlandırmaktadır. Şeker alanına inşası devam eden tesislerimiz hizmete girdiğinde engelli branşlarda faaliyet gösteren kulüplerimiz bu günlerden daha fazla antrenman ve eğitim yapma şansına kavuşacaktır. Bu vesile ile tüm engelli sporcularımıza onların değerli velilerine, kulüp yönetimlerine ve antrenörlerine teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim’’ diye konuştu.