Ünlü oyuncu Serhat Kılıç için İstanbul’da düzenlenen anma töreninin ardından naaşı Ankara’ya getirildi. Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılınan Kılıç, ailesi, yakınları, meslektaşları ve sevenlerinin katılımıyla Karşıyaka Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.
SANAT DÜNYASI YALNIZ BIRAKMADI
Cenaze törenine Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı’nın yanı sıra Nejat Birecik, Cem Emüler, Eren Vurdem ve Görkem Sevindik gibi sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı. Törende Serhat Kılıç’ın yakınları taziyeleri kabul ederken, sevenleri de usta oyuncuya son görevlerini yerine getirdi.
TAMER KARADAĞLI: “ÇOK YETENEKLİ VE ENERJİ DOLUYDU”
Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Serhat Kılıç’ın vefatından dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını belirtti. Karadağlı, “Çok yetenekli, enerji dolu ve çok sevilen bir oyuncu arkadaşımızdı, kardeşimizdi. Çok üzgünüm, hepimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.
CENAZEDE GÖZLER CEYHUN FERSOY’U ARADI
Serhat Kılıç ile “Seksenler” dizisinde birlikte rol alan Ceyhun Fersoy’un cenaze törenine katılmaması dikkat çekti. Fersoy, Rize’de devam eden film çekimleri nedeniyle törene gelemediğini açıklayarak sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.
CEYHUN FERSOY’DAN DUYGUSAL VEDA
Ceyhun Fersoy mesajında, “Canım abim; seni uğurlamaya gelemedim, lütfen beni affet. Rize’de bir sinema filmi çekimindeyim. Keşke bugün yanında olabilseydim. Hakkını helal et canım abim” ifadelerine yer verdi. Fersoy’un paylaşımı kısa sürede sosyal medyada çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşıldı. Oyuncu Serhat Kılıç Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye katılamayan Ceyhun Fersoy ise duygusal bir veda mesajı yayımladı.









