Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Kocaelispor, sahasında Samsunspor’u 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, mücadeleyi değerlendirdi.
“SAMSUNSPOR GÜÇLÜ BİR TAKIM”
Samsunspor’un oyun gücü yüksek ve sahada net bir duruşu olan bir takım olduğunu belirten İnan, maçın zor geçeceğini bildiklerini söyledi. İnan, “Yetenekli oyunculara karşı doğru durmak, doğru mücadele etmek, en az onlar kadar mücadele etmek gerekiyordu. Oyuncularımız fazlasıyla mücadele etti, efor sarf etti. Çok zor bir maçı kazanmasını bildiler. En çok onlar hak etti, o yüzden tebrik ediyorum. Kazandığımız için de mutluyum” dedi.
“OYUNA MÜDAHALELERLE DENGEYİ SAĞLADIK”
Karşılaşmanın bazı bölümlerinde istedikleri baskıyı kuramadıklarını ifade eden Selçuk İnan, yaptıkları müdahalelerle oyundaki dengeyi yeniden sağladıklarını ve hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını dile getirdi.
“LİG ÇOK UZUN BİR MARATON”
Takımının ilk 4 haftalık performansından memnun olduğunu belirten İnan, “Gerçekten ligimiz çok zor. Bu işin zor ve meşakkatli bir yol olduğunu biliyorum. Lig, çok uzun bir maraton. Biz kazanabildiğimiz kadar maç kazanmak, toplayabildiğimiz kadar puan toplamak istiyoruz. Nihayetinde hep beraber nasıl bir yolda ilerleyeceğimize şahit olacağız” ifadelerini kullandı.
Samsunspor'da Thorsten Fink: “Forvetimiz olsaydı maçı kazanacaktık”






