Hizmet yapılmak mı isteniyor yoksa dar gelirli vatandaş hezimete mi uğratılmak isteniyor.
Sapla samanı ayırmak lazım. Hizmet yapılıyor efendim bunun da bir bedeli olacak demekle sıyıramazsınız.
Bu güzel Samsunumuzu kimsenin yaşanılmaz bir şehir haline getirmeye hakkı olamaz. Açıkça desinler ki serbest piyasa var liberal ekonomi soygun kuralına ve fırsatçılığa dayanır. Biz de eyvallah diyelim.
Hak mefhumuna değil sadece ve sadece sonucu kimin canını yakarsa yaksın ama birileri kazansın diyorsanız başka. Zaman 'ADALET' kavramını dondurucuya koyduk işimize  gelen bir mevsimde servis edeceğiz diyorsanız o da başka.
Hastane kafeteryalarındaki ' FAHİŞ FİYAT ' uygulamasını örnek vermek istiyorum. Mutlaka her idarenin bir yönetmeliği vardır. İhale edilmişlerdir vs.
Samsun'un tüm hastanelerinin kafeteryalarında sadece bir bardak çay 10 -15 tl. Bu sadece çay fahiş fiyatı varın diğer kalemlerde vatandaşa satılan malzemelerdeki kazıklamayı çıkarın. Hastasına günlerce refakatçilik yapan vatandaşın çektiği çileye bak. Beş çay içecek günde 75 lira sadece çay parası ödeyecek. Kamu hastanelerine zaten 18 ilçenin dar gelirli insanları hasta getiriyor.
Ekonomik durumu iyi olan ve daha da ötesinde tuzu kuru olanlar, özel hasta hanelerde beş yıldızlı otel parası ödeyerek kalabiliyorlar.
İhale yönetmeliklerinde mi sıkıntı boşluk mu var? Yoksa idarede mi gevşeklik gözyumma mı var? Her neyse ilgilileri göreve davet ediyorum.
Yeme yedirme ezme ezdirme. Haksızlığa yolsuzluğa gözyuman görmezlikten gelen de aynı suçu işlemiş olur. Adil olalım adaletçe yönetilmek bu milletin en doğal hakkıdır. Bu millet adaletin yeryüzüne hâkim olması ve zulmün bertaraf olması için bedeller ödemiş şehitler vermiştir.
Çaydanlıklarda saatlerce beklemiş bir bardak çayı ılık su gibi verip bundan 15 tl,  2 çay için 30 tl ödeyin. REVA MI? Yakışıyor mu?