Samsun'da 28 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilecek altyapı çalışmaları nedeniyle bazı mahallelerde su kesintisi uygulanacak. SASKİ'nin paylaştığı programa göre kesintiler, ana şebeke arızaları ve şebeke bağlantı çalışmaları nedeniyle farklı saat aralıklarında yaşanacak.

Dr. Mehmet Muş'tan Terme çıkarması: Yatırımları tek tek inceledi
Dr. Mehmet Muş'tan Terme çıkarması: Yatırımları tek tek inceledi
İçeriği Görüntüle

SAMSUN HABER: Samsun'da 28 Ekim su kesintisi! İşte etkilenecek mahalleler

İLKADIM'DA SU KESİNTİSİ

İlkadım ilçesi Yaşardoğu Mahallesi'nde ana şebeke arızası nedeniyle saat 10.00 ile 11.00 arasında su kesintisi yaşanması bekleniyor.

CANİK'TE HANGİ MAHALLE ETKİLENECEK?

Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde ana şebeke arızası nedeniyle saat 09.00 ile 11.30 arasında su kesintisi uygulanacak.

TERME'DE SU KESİNTİSİ

Terme ilçesi Çay Mahallesi'nde ana şebeke arızası nedeniyle saat 09.00 ile 11.00 arasında su kesintisi yaşanacak.

19 MAYIS'TA SU KESİNTİSİ

19 Mayıs ilçesi Yörükler Mahallesi'nde ana şebeke arızası nedeniyle saat 08.00 ile 11.00 arasında su kesintisi yapılacak.

AYVACIK'TA KESİNTİ SAATLERİ BELLİ OLDU

Ayvacık ilçesi Orhangazi Mahallesi'nde ana şebeke arızası nedeniyle saat 09.00 ile 17.00 arasında su kesintisi planlanıyor.

Aynı ilçede Recep Tayyip Erdoğan Sokak, Menderes Sokak, Yunus Emre Sokak, Hızır Reis Sokak ve Hacı Bayram Veli Sokak'ta da şebeke bağlantı çalışmaları nedeniyle saat 09.00 ile 17.00 arasında su kesintisi uygulanması bekleniyor.

Cumhuriyet Bayramı’nda Canik Belediyesi'nden hediye müjdesi

Samsun'da milyarlık proje! Vali Orhan Tavlı yerinde inceledi

DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Muhabir: İlkay Serdar