SAMSUN (AA) - Samsun Valisi Osman Kaymak'ın eşi Emine Kaymak, Havza'da şehit ailelerine ziyarette bulundu.

Emine Kaymak, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'un eşi Azize Yavuz, İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu'nun eşi Çiğdem Ağaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın eşi Semiha Yılmaz, Kaymakam Metun Yılmaz'ın eşi Songül Yılmaz, Belediye Başkanı Murat İkiz'in eşi Lebibe İkiz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün ve Havza Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sezen Necla Mutlu ile şehit ailelerini ziyaret etti.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde geçen hafta terör örgütü PKK üyeleriyle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Yahya Acar'ın Mısmılağaç Mahallesi'nde ikamet eden ailesini ziyaret eden Kaymak ve beraberindekiler, taziyelerini iletti.

Şehit ailesine başsağlığı dileğinde bulunan Kaymak, "Acımız çok taze ama bizler her zaman sizlerin yanındayız, yanınızda olmaya devam edeceğiz. Bu vatanın bölünmez bütünlüğü için şahadet şerbeti içmiş şehitlerimizin emanetlerini daima el üstünde tutacağız. Tüm şehitlerimizden ve sizlerden Allah razı olsun." diye konuştu.

Kaymak ve beraberindekiler, daha sonra şehitler İhsan Kurt, Kılıçcı, Recep Şahin, Yakup Kurt ve Bayram Soylu'nun ailelerine de ziyarette bulundu.