Golcü oyuncu Atabey Çiçek, "Hepimiz bu kutsal formanın hakkını vermeye çalışıyoruz. Zirveyi bırakmaya niyetimiz yok. Ayaklar yere sağlam basacak ve bu camia, bu şehir hikayenin sonunda şampiyonluk yaşayacak" dedi 

FORMANIN HAKKINI VERİYORUZ
Yılport Samsunspor'da krallık tahtında oturan Bahattin Köse'den sonra takımın 8 golle en skorer oyuncusu olan Atabey Çiçek, Samsun Medya Grubu bünyesinde yer alan Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Kırmızı-Beyazlı camiaya güzel mesajlar veren Atabey, sezon sonu beklenen şampiyonluk kupasının Samsun'a geleceğini söyledi. 

SADECE İSİM YETMİYOR
İkinci devrenin çok daha çetin geçtiğini belirten Atabey Çiçek, "İlk devreye göre ikinci yarı daha zorlu ve çetin geçiyor. Her ne kadar bu ligin üzerindeki bir kadroya sahip olsakta sadece isim yetmiyor. Sahada koşmadan, mücadele etmeden maçın kazanılmadığını görüyoruz. Bizim tek bir hedefimiz var o da şampiyon olmak. Manisa FK ile aramızda 7 puan fark olduğu dönemde biz oyuncu grubu olarak liderliği ele alacağımıza inanıyorduk"dedi.

ABİMLE İKİNCİ KEZ 
Ayakların yere sağlam bastığını ve havaya girmeyeceklerini söyleyen golcü oyuncu, "Maçlara müzik dinleyerek konsantre oluyorum. Sahaya çıkıp üzerimdeki formanın hakkını vermeye çalışıyorum. Tarsus maçı zor geçecek, bunun farkındayım. Abim Cansın Çiçek ile ikinci kez karşı karşıya geleceğiz. Bu duygu herkese nasip olmuyor. İlerde çocuklarımıza anlatacağımız güzel bir anı bu. Hiç merak etmesinler, bu camia sezon sonu mutlu olacak" dedi.

Salim YILDIZ